Un argeșean s-a filmat în timp ce a ieșit jumătate pe geamul mașinii, din mers! S-a autosesizat poliția

de | 06.07.2023 14:12 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-au sesizat, din oficiu, și au efectuat verificări ]n urma imaginilor apărute în spațiul public, în care o persoană, pasageră într-un autoturism, a ieșit, la data de 30 iunie, pe geamul mașinii, în timp ce aceasta se afla în mers.

În urma activităților efectuate de polițiști, au fost identificați, atât conducătorul autoturismului în cauză, cât și pasagerul.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, la data de 30 iunie, în jurul orei 19.30, un tânăr de 22 de ani, din Domnești, a ieșit cu jumătatea superioară a corpului, pe geamul lateral al mașinii.

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce se deplasau pe D.J. 703K.

În urma celor constatate, tânărul în cauză, a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform art. 36, alin. 1 din O.U.G. 195/2002R.

Polițiștii argeșeni atenționează participanții la trafic cu privire la faptul că, astfel de fapte de teribilism nu sunt tolerate și vor fi dispuse măsuri în consecință, în toate situațiile în care este pusă în pericol siguranța circulației rutiere.

 

Foto Shtiu

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițistă din Pitești – pe podium la Campionatul de Atletism și Cros al M.A.I.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole