Polițistă din Pitești – pe podium la Campionatul de Atletism și Cros al M.A.I.

de | 06.07.2023 12:50 | Știri, Eveniment, Județean

O polițistă din Pitești a reușit să obțină două medalii: locul I, la proba Cros 2000 m și locul II, la proba Cros 800 m la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I., care s-a desfășurat luna trecută, la Târgu Jiu.
Este vorba despre Popa Maria Mădălina, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Pitești, care nu pierde nicio ocazie să obțină performanțe remarcabile în domeniul sportiv.

Competiția a reunit peste 200 de sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, care s-au luptat pentru ocuparea unui loc pe podium.

Despre performanțele remarcabile ale colegei noastre în cadrul competițiilor interne, dar și în afara ministerului, am putea scrie multe, dar amintim câteva recente: locul I la competiția Legal Half Maraton 10 km de anul acesta și locul II la Campionatul de Atletism și Cros de anul trecut la aceleași probe la care a participat și anul acesta.

Apreciem eforturile colegei noastre în perfecționarea capacităților fizice și promovarea unui stil de viață sănătos și îi dorim mult succes în activitățile viitoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole