Insula Iubirii 2023. Ce cupluri s-au înșelat și cu cine au plecat acasă?

de | 06.07.2023 12:40 | Știri, Lifestyle, Național

Iată că au început să apară informații din ce în ce mai picante din culisele reality-show-ul ”Insula Iubirii”, emisiune difuzată joi și vineri de la 20.30, pe Antena 1. Sezonul 7 al emisiunii pline de ispite de la Antena 1 este unul în care surprizele nu se lasă așteptate. Informațiile controversate referitoare la concurenți au început să apară, iar Viperele Vesele au făcut noi dezvăluiri despre continuitatea cuplurilor după terminarea show-ului.

ispite feminine - Insula Iubirii 2023. Ce cupluri s-au înșelat și cu cine au plecat acasă? ispite masculine - Insula Iubirii 2023. Ce cupluri s-au înșelat și cu cine au plecat acasă?

Noul sezon ”Insula Iubirii” a stârnit controverse legate de trecutul unor concurente. Ema și Claudia au intrat în vizorul Viperelor Vesele pentru felul în care și-au câștigat existența în trecut, ele fiind prezente pe unele site-uri de adulți.

ispite - Insula Iubirii 2023. Ce cupluri s-au înșelat și cu cine au plecat acasă?

Cine se desparte

Viperele Vesele fac noi dezvăluiri despre cuplurile reality-show-ul Insula iubirii.

viperele vessele insula iubirii - Insula Iubirii 2023. Ce cupluri s-au înșelat și cu cine au plecat acasă?

”Apropierile dintre Ema și Romeo, dar și dintre Răzvan și ispita Daria, au fost de natură a zdruncina doar pentru scurt timp armonia cuplului, cei doi având o relație și la ora actuală.

Cuplul Bianca-Marius a avut de suferit în urma participării la emisiune.

Marius a călcat stramb alături de ispita Oana, iar Bianca nu s-a lăsat mai prejos, dând frâu liber pasiunii alături de Alin.

Bianca și Marius au părăsit insula singuri, fără ispite și fără parteneri.

În toate celelalte cupluri nu au existat mari discuții, nu au existat probleme, putem spune chiar că a domnit armonia și, evident, au părăsit insula împreună”, dezvăluie pagina de Instagram Viperele Vesele. 

Cine sunt concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7

Potrivit prezentărilor de pe a1.ro cele cinci culturi participante sunt:

insula iubirii deschidere - Insula Iubirii 2023. Ce cupluri s-au înșelat și cu cine au plecat acasă?

Bianca (25 de ani), creatoare de conţinut, şi Marius (35 de ani), fermier, sunt împreună de mai bine de trei ani şi jumătate. Vin din acelaşi sat şi au început să se tatoneze încă de când ea era adolescentă. El a mai fost căsătorit şi are un copil. După ce a pus punct căzniciei a căutat-o pe Bianca. Locuiesc împreună.

Cristina (31 de ani) şi Iulian (52) sunt împreună de 11 ani, dintre care 10 de căsătorie.  Cei doi s-au cunoscut chiar în cafeneaua în care ea lucra ca ospătăriţă şi după doar câteva luni s-au căsătorit. Au locuit câţiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în ţară au cumpărat cafeneaua în care s-au cunoscut.

Claudia (35 de ani), antrenor de fitness şi Bogdan (34 de ani), hair stylist, sunt împreună de 1 an. S-au cunoscut pe Instagram, iar prima întâlnire au avut-o în Italia, acolo unde ea locuia de la 18 ani.

Emanuela (31 de ani), creatoare de conţinut, şi Răzvan (31 de ani), de profesie DJ s-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live şi încă de atunci s-au mutat împreună. Ea simte că el este primul bărbat pe care îl iubeşte. Deși l-a iertat după ce a călcat strâmb, ea a devenit foarte geloasă şi reticentă. Răzvan a cerut-o în căsătorie, însă Ema nu a acceptat propunerea, dar i-a promis că o va face atunci când el îi va dovedi că s-a shimbat.

Ana Maria (25 de ani) şi Marius (30 de ani) sunt împreună de mai bine de 1 an și s-au cunoscut în cadrul reality show-ului Mireasa. În marea finală a show-ului de la Antena 1 au decis să nu se căsătorească, motivând că nu au simţit atunci să facă acest pas. De când au ieşit din emisiune sunt de nedespărţit.

Sursă foto: Facebook Temptation Island – Insula Iubirii și Instagram Viperele Vesele.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Campania de prevenire a cancerului de col uterin continuă în Argeș! Analize gratuite la Izvoru și Recea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Insula Iubirii