Campania de prevenire a cancerului de col uterin continuă în Argeș! Analize gratuite la Izvoru și Recea

de | 06.07.2023 12:25 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Analize gratuite la Izvoru și Recea!

Prefectul Radu Perianu anunță faptul că în Argeș, continuă campania de prevenire a cancerului de col uterin.

Astfel, vineri, 7 iulie, Unitatea Mobilă de Screening va ajunge în două localități din sudul județului, la Izvoru și Recea.

Programul este următorul:

  • de la ora 09:30 la ora 14:30 la Izvoru, în sediul Primăriei;
  • de la ora 15:00 la ora 19:00 la Recea, tot în sediul Primăriei.

Important de precizat că prin acest program de testare, femeile pot beneficia gratuit de două teste importante, HPV și Babeș Papanicolau. Se pot testa atât persoanele asigurate cât și cele care nu au asigurare de sănătate.

Mai multe informații se pot obținute la numărul de telefon 0765755466.

Reamintim faptul că Instituția Prefectului județului Argeș este partener în cadrul Proiectului SCCUT – Screening pentru Cancerul de Col Uterin și tratament precoce Regiunea Sud-Muntenia, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu INSMC – Spitalul Clinic Polizu, în parteneriat cu Fundatia Renasterea, Centrul FILIA şi Sastipen – Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate Sastipen.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș