Argeșean prins în trafic după ce a furat 6.000 de litri de produs petrolier!

de | 13.01.2023 15:33 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Draganu au depistat, în cursul nopții de 11 spre 12 ianuarie, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Băbana, în trafic, în timp ce conducea care conducea o autoutilitară cu care transporta cantitatea de aproximativ 6.000 de litri de produs petrolier nerafinat.

În urma verificărilor efectuate efectuate de către polițiștii din cadrul compartimentului specializat al Serviciului de Ordine Publică Argeș, s-a constatat că bărbatul ar fi furat cantitatea de petrol.

Astfel, se pare că argeșeanul s-a folosit, pentru sustragerea de produs petrolier dintr-o conductă de transport produse petroliere, de pe raza comunei Drăganu, de o instalație artizanală.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal conform art. 229 din Codul Penal, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

De asemenea, autoutilitara pe care bărbatul o conducea și produsul petrolier au fost indisponibilizate pentru cercetări. Prejudiciul a fost stabilit la 15.800 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după administrarea probatoriului, în cursul zilei de 12 ianuarie, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Acțiune a polițiștilor argeșeni pentru verificarea transportului rutier de persoane!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: