Argeșean prins la graniță după a încercat să păcălească o fetișcană să aibă relații intime cu el

de | 24.05.2022 15:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un bărbat de 30 de ani, din Merișani, este cercetat de oamenii legii, după ce în luna ianuarie, a încercat să „agațe” o minoră pe o rețea de socializare. Scopul lui era să întrețină relații de natură sexuală cu fata de 15 ani.

Însă, planul a eșuat, iar în urma tentativei de a agăța minore, s-a ales cu dosar penal. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la obiceiurile bărbatului, iar polițiștii l-au reținut, la vremea respectivă, pentru 24 de ore.

Înainte de a fi reținut, omul a încercat să fugă de lege, dar a fost prins la punctul de trecerea a frontierei Nădlac. El a fost condus la audieri, iar apoi a stat în arest pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Bărbatul a fost depistat la punctul de trecerea a frontierei Nădlac și a fost condus, în baza unui mandat de aducere, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, la sediul poliției, pentru audieri.
După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv: Romanul Financiar

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Urgență la Merișani! O persoană s-a electrocutat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: