Cadou de 1 iunie pentru cei mici, dar și cei mari! Gratis la Zoo Pitești

de | 24.05.2022 15:39 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Primăria Municipiului Pitești a pregătit o surpriză atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, de 1 iunie. Cu acest prilej, intrarea la Grădina Zoologică din Pitești va fi gratuită pentru toți vizitatorii.

Cei mici, însoțiți de cei mari, își pot petrece această zi în mijlocul naturii, bucurându-se să vadă animalele expuse la Zoo Pitești, precum urși, tigri, crocodil, maimuțe și multe altele.

urs zoo - Cadou de 1 iunie pentru cei mici, dar și cei mari! Gratis la Zoo Pitești

De 1 Iunie, la Grădina Zoologică din Pitești intrarea este gratuită!
Primăria Municipiului Pitești îi invită pe cei mici, alături de părinți și bunici, miercuri, 1 Iunie, la Grădina Zoologică, unde intrarea va fi gratuită pentru toți vizitatorii”, anunță reprezentanții Primăriei.

Vizitatorii sunt așteptați în intervalul orar 10:00-19:00.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Zoo Pitești

Ultimele articole