Firma unui apropiat al Robertei Anastase construieşte o sală de sport în Argeș! 18 miliarde lei vechi!

de | 24.05.2022 16:56 | Știri, Economic, Județean

Comuna Priboieni va avea, în sfârşit, o sală de sport unde copiii să desfăşoare în condiţii decente orele de educaţie fizică. Licitaţia pentru execuţia proiectului finanţat de Compania Naţională de Investiţii şi-a desemnat în urmă cu trei săptămâni câştigătorul.

Astfel, obiectivul de investiții „Construire sală de educaţie fizică şcolară, comuna Priboieni, sat Paraschiveşti, punctul «Şcoala Generală 8 clase», judeţul Argeş” va fi proiectat şi executat de către o asociere condusă de firma prahoveană Colen Impex, care şi-a adjudecat contractul cu o ofertă de 1,8 milioane lei (fără TVA), în faţa altor şase competitori.

Acesta este al doilea contract pe care tandemul constituit din firma din Ploieşti  şi bucureştenii de la Topalis Engineering SRL îl semnează cu CNI pentru o sală de sport din Argeş, după ce la finalul lui 2021, cu doar trei zile înainte de Anul Nou, îşi adjudeca licitaţia de 5,5 milioane lei pentru construcţia sălii de sport din Domneşti.

Coleșiu este legat prin numeroase afaceri și colaborări de familia Anastase

Potrivit presei prahovene, Colen Impex aparţine, în părţi egale, lui Costin-George Enescu şi lui Alexandru-Claudiu Coleşiu. Despre acesta din urmă, jurnaliştii ploieşteni spun că ar fi un apropiat al fostei şefe a Camerei Deputaţilor, senatoarea  Roberta Anastase.

Claudiu Colesiu_Colen Impex

Astfel, potrivit „Jurnalului naţional”, Claudiu Coleşiu a fost partener de afaceri cu soţul Robertei Anastase şi „fost director general al Conpet SA Ploieşti, companie aflată în parohia Ministerului Economiei şi a Fondului Proprietatea şi controlată la nivel informal de către tatăl Robertei Anastase, Corneliu Anastase.” De asemenea, în trecut Coleşiu a fost şi şeful de campanie al fostei şefe a Camerei Deputaţilor.

Viitoarea sală de sport din Priboieni va avea o suprafaţă de joc de 170 mp, patru vestiare, duşuri pentru fete, pentru băieţi, dar şi pentru profesori, grupuri sanitare, birou pentru profesori, cabinet medical, depozit de materiale sportive.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cannes | CNI