(VIDEO) Cannes 2022! O firmă argeșeană strălucește pe covorul roșu!

de | 24.05.2022 13:11 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

  • Cannes 2022! O firmă argeșeană strălucește pe covorul roșu!

Festivalul de Film de la Cannes a ajuns la ediția a 75-a, iar la eveniment s-a aflat, pentru al doilea an la rând, și o firmă argeșeană. Este vorba despre cunoscuta companie TEILOR, care a fost prezentă prin minunatele bijuterii purtate de Catrinel Marlon, ambasadoarea brandului TEILOR, distribuția filmului semnat de Cristian Mungiu, R.M.N., și alte personalități autohtone.

TEILOR 4 - (VIDEO) Cannes 2022! O firmă argeșeană strălucește pe covorul roșu!

Foto: Facebook/ TEILOR

Bijuteriile din colecțiile TEILOR sunt deja parte a acestui eveniment european din domeniul cinematografiei.

Catrinel Marlon este o celebră actriță, model internațional și regizor, dar și ambasador TEILOR. Frumusețea și ținuta sa, au fost puse în evidență cu ajutorul diamentelor și pietrelor prețioase.

TEILOR 3 - (VIDEO) Cannes 2022! O firmă argeșeană strălucește pe covorul roșu!

Foto: Facebook/TEILOR

Pentru mine, e o onoare să fiu, și în acest an, parte a Festivalul de Film de la Cannes și să pășesc pe covorul roșu alături de personalități ale cinematografiei românești. E o pasiune pe care o împărtășim, un fir narativ care ne aduce împreună, mai ales din ipostaza mea de regizor, un nou rol la care muncesc neîntrerupt. Bucuria e cu atât mai mare cu cât port bijuteriile unui brand românesc atât de drag mie, pe care îl reprezint la nivel internațional. TEILOR, un ansamblu de curaj și evoluție, emoție și bucurie a fiecărei reușite; o poveste de succes scrisă în România.”, a transmis Catrinel Marlon, potrivit Hot News.

De asemenea, actrițele din lungmetrajul lui Cristian Mungiu, R.M.N., Judith State, Macrina Bârlădeanu, Orsolya Moldován au pășit pe covorul roșu de la Cannes, purtând bijuteriilr TEILOR. Brandul românesc a fost adus în lumina reflectoarelor și de către Pauline Choitel și Anca Ungureanu, care fac parte din producția filmului R.M.N.

TEILOR 1 - (VIDEO) Cannes 2022! O firmă argeșeană strălucește pe covorul roșu!

Foto: gettyimages

Festivalul de Film de la Cannes e o poveste reală în care TEILOR și-a câștigat rolul de promotor al talentului românesc și nu numai. Pentru noi, e mai mult decât o bucurie să fim aici, la Cannes, și să gestionăm noi înșine fiecare moment. E o onoare, în spatele căreia se află o echipă ambițioasă și o muncă susținută de pasiune și creativitate. Experiența Cannes-ului continuă dincolo de Red Carpet și flash-urile camerelor de fotografiat. Bijuteriile purtate pe covorul roșu, parte a unor colecții ce se ridică la grandoarea brandurilor internaționale, bucuria de a fi alături de personalități ale cinematografiei din țara noastră și susținerea lumii artistice internaționale – toate acestea ne motivează să privim către orizont cu o dorință aprigă de succes.”, a spus Andreea Bîrlădeanu, Marketing Manager @TEILOR, conform sursei citate.

TEILOR a deschis primul magazin în Pitești, acum 24 de ani, iar acum se mândrește cu peste 60 de magazine fizice în România și regiunea CEE. Brandul argeșean urmărește să devină unul dintre cele mai căutate branduri de bijuterii la nivel european.

Bijuteriile TEILOR sunt deja favoritele personalităților precum Veronica Ferres și Fagun Thakrar, actriță britanică.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A apărut o nouă plajă în România! Este situată la 3 ore de Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cannes | Catrinel Marlon | Teilor

Ultimele articole