(VIDEO) Tragedie la o biserică din Merișani! A vrut să ajute preotul din sat și s-a curentat!

de | 24.05.2022 14:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Rural

INFORMAȚII NOI

Evenimentul nefericit a avut loc la biserica din satul Borlești, din Merișani, acolo unde un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a venit să ajute preotul lăcașului sfânt, să facă o lucrare la clopotniță. Din nefericire, bărbatul s-a curentat după ce atins cu o scară metalică liniile de medie tensiune care treceau pe acolo. Si preotul a fost curentat, dar ușor, probabil prin atingere, starea lui fiind stabilă.

Văzând cele întâmplate, preotul i-a acordat primul ajutor și i-a făcut și masaj cardiac, după ce a sunat la 112, până a sosit echipajul medical.

Echipajul de terapie intensivă mobila trimis la fața locului l-a preluat și acum este în drum către spital.

060***9,99999999999999999

Echipajul medical ajuns la fața locului a început de urgență manevrele de resuscitare/.
În urma eforturilor depuse de către echipajul medical, pacientul a răspuns manevrelor, iar acum este transportat la spital.
Alături de acesta, este transportată la spital și o a doua persoană de sex masculin care s-a electrocutat în momentul în care a avut contact cu scara. Cea de a doua persoană a fost găsită conștientă”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.”

 

INFORMAȚII INIȚIALE

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timp, că o persoană s-ar fi electrocutat în localitatea Merișani.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat în zona respectivă.

Momentan, nu se cunosc detalii cu privire la circumstanțele în care a avut loc nefericitul eveniment și nici detalii despre starea victimei.

Știre în curs de actualizare.

Argeșean prins la graniță după a încercat să păcălească o fetișcană să aibă relații intime cu el

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Merișani | Pitești

Ultimele articole