Argeșean prins de RADAR cu 139 de km/h! Avea și permisul suspendat

de | 28.01.2024 19:05 | Mioveni, Eveniment

  •  Conducea fără drept și cu viteză excesivă!

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat vineri, 26 ianuarie un bărbat de 53 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism din direcția DN 73, către strada Uzinei cu viteză excesivă. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 139 de km/h.

Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat că argeșeanul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002R, și a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșit”, precizează reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat e presă.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ. Bărbat de 45 de ani REȚINUT după ce a distrus mai multe mașini!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole