Argeșean prins la volanul unei autoutilitare fără RCA și cu ITP-ul expirat! Transporta lemne ilegal

de | 18.08.2023 18:51 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 17 august, polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au desfășurat acțiuni, pe raza de competență, pentru prevenirea delictelor silvice și combaterea tăierii, transportului și comercializării de material lemnos fără respectarea normelor legale.

Astfel, printre cei opriți în trafic, pentru control, s-a aflat și un bărbat de 46 de ani, din Bălilești. El transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe raza localității de domiciliu, fără a deține documente legale de însoțire sau documente care să ateste proveniența legală.

Cu ajutorul unui specialist silvic, s-a constatat că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 2,10 m.c. material lemnos, de esență fag.

Totodată, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că valabilitatea inspecției tehnice periodice, precum și a poliței de asigurare obligatorie auto, erau expirate.

Bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat. De asemenea, i-au fost retrase plăcuțele cu numărul de înmatriculare al autovehiculului, dar și certificatul de înmatriculare.

foto descriptiv ziarulderoman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție la propunerile primite prin mesaje, care prezintă oportunități de angajare sau de investiții!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bălileşti

Ultimele articole