anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Sunt anunțate patru transporturi agabaritice

de | 18.08.2023 17:52 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 20 – 23 august se vor desfășura patru transporturi cu depășiri pe traseul: Negoiești (județul Prahova) – DN1A – DN1 – DN72 – Găiești – DN61 – A1 – Pitești – DN7 – Bascov. Vehiculele transportă grinzi.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. ”Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB a CNAIR”, arată CNAIR în informarea publicată.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CNAIR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenționare de călătorie. Românii care călătoresc în Franța sunt vizați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR