Argeșean reținut după ce a furat un motoferăstrău!

de | 11.01.2023 17:01 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările, în cursul zilei de marți, 10 ianuarie, într-un dosar penal ce se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Dosarul ce are la bază săvârșirea infracțiunii de furt calificat este pe numele unui bărbat de 27 de ani, din Călinești.

Astfel, din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a constatat că argeșeanul ar fi furat, în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, un motoferăstrău din anexa unei locuințe din Călinești.

Prejudiciul care are valoare de aproximativ 1.000 de lei, a fost recuperat și restituit victimelor furtului.

De asemenea, în cursul zilei de 10 ianuarie, tânărul a fost reținut, după administrarea probatoriului, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Totodată, acesta urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv/Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cod galben de inundații în Argeș și alte 7 județe!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: