anchetaonline.ro

Argeșeancă bătută la locul de muncă! Agresorul a fost prins în Pitești!

de | 08.12.2022 17:08 | Știri, Eveniment, Județean

Organele oficiale de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au soluționat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în data de 08 noiembrie, în jurul orei 17:30, o femeie de 50 de ani, din comuna Morărești ar fi fost lovită de către un bărbat de 48 de ani, din județul Ialomița. Argeșeanca se afla, la acel moment, la locul de muncă, în zona unui popas de pe raza localității de domiciliu.

Agresorul a fost depistat drept pasager într-o mașină în timp ce se deplasa către municipiul Pitești.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Reamintim că, în ziua de 08 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua următoare, bărbatul a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, anunță IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean în arest la domiciliu – ieșea din casă doar la furat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: