Argeșeanca Emilia Ghinescu, corp de invidiat la 44 de ani!

de | 01.06.2023 11:24 | Știri, Județean, Lifestyle

Odată cu trecerea timpului, argeșeanca Emilia Ghinescu arată din ce în ce mai bine, iar în postările recente din mediul online putem observa trupul de invidiat pe care îl are.

La 44 de ani, frumoasa cântăreața de muzică populară spune că are 45 de kilograme și o înălțime de 1,55 m.

„Mi-am făcut propria dietă”

Artista susține că a reușit să ajungă la această siluetă suplă după ce și-a făcut propria dieta. Astfel ea a reușit să slăbească 50 de kilograme.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, cântăreața a mărturisit că nu a procedat ca la carte, ci a început să mănânce foarte puțin.

N-aș vrea să îi pun pe oameni să facă ce am făcut eu, că nu e tocmai sănătos. Am tot ținut diete și am văzut că nu funcționează.
Așa că mi-am făcut propria dietă. Mâncam foarte puțin, cât încape într-o pălmuță, mi s-a micșorat stomacul. Apoi mi-am umplut mașina de batoane proteice.
Am slăbit 50 de kilograme și apoi m-am apucat de sală. (…) Nu contează cât de obosită sunt, merg la sală”, a mărturisit Emilia.

De asemenea, frumoasa argeșeancă a mai declarat că de anul trecut, din aprilie, a început să meargă la sală. Ea susține că este prezentă mereu în sala de fitnes, indiferent de cât de obosită ar fi.

62352824 - Argeșeanca Emilia Ghinescu, corp de invidiat la 44 de ani!

foto Instagram Emilia Ghinescu

Am o vârstă, ușor ne apropiem de perioada menopauzei și atunci femeile se îngrașă foarte mult și eu nu voiam să nu mai pot să scap de kilogramele care se depuseseră”, a mai spus cântăreața

Deși drumul nu a fost ușor, însă artista a dat dovadă de ambiție și a reușit să ajungă la corpul pe care și-l dorea, o silueta suplă, bine lucrată la sala de fitness.

Cine este Emilia Ghinescu

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară.

Ea s-a născut pe 20 noiembrie 1978, la Pitești.

Frumoasa argeșeancă a ajuns să fie apreciată de mulți oameni datorită vocii sale, dar și pentru pasiunea pe care o pune în cântec.

De-a lungul carierei sale, ea a colaborat cu mai mulți artiști, dar împreună cu Nicu Paleru a reușit să construiască un cuplu de scenă extrem de iubit și apreciat de public.

sursă foto Instagram Emilia Ghinescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare meteo! COD GALBEN în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Emilia Ghinescu