Argeşeanul Johnny Bădulescu – salvat de Smiley la „Vocea României”

de | 10.11.2023 21:24 | Județean, Eveniment

Etapa Confruntărilor la Vocea României, sezonul 11, a continuat în această seară, 10 noiembrie 2023, la Pro TV.

În această etapă, concurenții trebuie să lucreze împreună, însă, la final, doar unul dintre ei va trece mai departe. Totuși, mai au o șansă, dacă reușesc să-i convingă pe ceilalți antrenori să-i salveze. Astfel, pot continua drumul la Vocea României, dar într-o altă echipă.

Antrenorii sunt cei care i-au cuplat și le-au ales piesele și tot ei vor decide cu cine merg mai departe.

Printre cei care s-au luptat, în această seară, pentru a merge mai departe în competiție, a fost și argeșeanul Ion Moise Bădulescu, cunoscut drept Johnny.

În etapa audițiilor pe nevăzute, el a reușit să întoarcă toate scaunele cu prestația uimitoare pe care a avut-o. Tânărul de 26 de ani, originar din Mioveni,  a interpretat piesa „I’ll Never Love Again” și a reușit să-i convingă pe antrenori să apese butonul din primele secunde.

A urmat o decizie grea pentru Johnny. În cele din urmă, argeșeanul a ales să meargă mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose.

Duetul de senzație dintre Johnny Bădulescu și Andrei Petruș i-a pus în încurcătură pe Theo Rose și pe Horia

Astăzi, în urma duelului pe melodia „Stand by me”, el a fost eliminat din echipa celor doi, care au preferat un alt concurent.

Horia Brenciu este cel care a anunțat numele persoanei cu care vor merge mai departe, și anume Andrei Petruș. Theo Rose a mărturisit că, până la jumătatea piesei, a crezut ca îl va alege pe Johnny, dar, în această seară, Andrei a fost mai potrivit.

Lui Johnny Bădulescu i s-a mai oferit o șansă, iar Irina Rimes şi Smiley s-au bătut pe el pentru a-l salva de la eliminare, ambii considerând că argeșeanul mai are multe de arătat.

În cele din urmă, Johnny va merge mai departe alături de un alt argeşean, și anume Smiley, alegerea acestuia nefiind deloc surprinzătoare, având în vedere că ambii sunt din același județ.

sursă foto Facebook Johnny Bădulescu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeanul Johnny Bădulescu a reușit să întoarcă toate scaunele de la Vocea României

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Johnny Bădulescu | Smiley | Vocea României

Ultimele articole