anchetaonline.ro

Argeșeni reținuți! Au intrat peste un bărbat în curte, l-au bătut și i-au spart geamul casei

de | 02.11.2022 16:50 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Doi bărbați, în vârstă de 30 de ani, din Dobrești și în vârstă de 33 de ani, din Ștefănești , au fost reținuți de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Potrivit cercetărilor, pe 30 octombrie, cei doi au avut un conflict cu un alt bărbat din Dobrești, în vârstă de 49 de ani. Mai mult, victima celor doi a fost lovită de invidizi. Bărbații nu s-au oprit aici și au mers la locuința omului de 49 de ani, au intrat în curtea lui și au spart un geam, în timp ce îl amenințau pe acesta.

Oamenii legii i-au reținut pe cei doi, urmând ca astăzi să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Hoț la 16 ani! A furat ceasuri de 25.000 de euro, bijuterii și bani dintr-o mașină, în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: