Hoț la 16 ani! A furat ceasuri de 25.000 de euro, bijuterii și bani dintr-o mașină, în Pitești

de | 02.11.2022 16:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un adolescent de 16 ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a furat dintr-o mașină, parcată în fața unui centru comercial din Pitești.

Mai exact, pe 23 octombrie, minorul a profitat că mașina respectivă era neasigurată, deoarece șoferul încărca niște bunuri în autovehicul, și a furat o borsetă.

În borsetă se aflau sume de bani în lei și valută în valoare de aproximativ 20.000 de lei, patru ceasuri în valoare de aproximativ 25.000 de euro, bijuterii din aur în greutate de aproximativ 15 grame, dar și telefoane mobile, acte personale și carduri bancare.

ceasuri - Hoț la 16 ani! A furat ceasuri de 25.000 de euro, bijuterii și bani dintr-o mașină, în Pitești

Foto IPJ Argeș

După ce a furat banii, cesurile și bijuteriile, băiatul a abandonat borseta.

Ulterior, marți, 1 noiembrie, acesta a fost prins de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, iar o parte din bunuri a fost recuperată.

bijuterii furate - Hoț la 16 ani! A furat ceasuri de 25.000 de euro, bijuterii și bani dintr-o mașină, în Pitești

Foto IPJ Argeș

Minorul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat li a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Argeș – Un mort și mașina făcută bucăți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: