Argeșenii- puși în fața unor împrejurări periculoase! Cutremure, incendii și situații meteo extreme

de | 16.06.2022 10:35 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Topoloveni

Acțiune inedită la care pot participa argeșenii! Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență va fi în perioada 18-19 iunie la Topoloveni, acolo unde oamenii sunt așteptați la simularea unor situații de urgență produse acasă și care le pot pune viața în pericol.

La Centrul Mobil vor fi așteptați de cadrele ISU Argeș instruite pentru a utiliza și prezenta simulatorul.

centru mobil isu 1 - Argeșenii- puși în fața unor împrejurări periculoase! Cutremure, incendii și situații meteo extreme

Foto Facebook ISU Argeș

Centrul este construit într-o configuraţie de semiremorcă, fiind complet autonom. Prin obiectivul său de formare a populaţiei, Centrul Mobil este dotat cu echipamente inteligente ce simulează diverse situaţii de urgenţă, incendii, situații meteo extreme sau chiar cutremure.

În ceea ce privește incendiile, pot fi simulate “flăcări digitale” în producerea unor incendii la aragaz, coşul de gunoi și aparate electronice și electrocasnice în bucătărie și dormitor”, transmite ISU Argeș.

Scopul acestei acțiuni este acela de a ajuta oamenii să identifice cu ușurință posibilii factori de risc, dar și de a-i ghida în legătură cu reacțiile care sunt recomandate în situații de urgență.

centru mobil isu 3 - Argeșenii- puși în fața unor împrejurări periculoase! Cutremure, incendii și situații meteo extreme

Foto Facebook ISU Argeș

Activitățile vor avea loc între 18-19 iunie, în intervalul orar 12:00-20:00, în orașul Topoloveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scandal din cauza modificărilor Codului Rutier! Votul a fost amânat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență | ISU | ISU Argeș

Ultimele articole