anchetaonline.ro

Președintele Klaus Iohannis a ajuns la Kiev

de | 16.06.2022 10:53 | Știri, După locație, După subiect, Național, Politic

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la Kiev, alături de liderii Germaniei, Franței și Italiei.

Șeful statului a postat imagini pe Twitter, precizând că atât el, cât și președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz și premierul italian Mario Draghi își arată sprijinul și solidaritatea cu președintele Zelenski și poporul ucrainean. „Agresiunea ilegală a Rusiei trebuie să înceteze!”.

Aceștia urmează să se întâlnească cu președintele Volodimir Zelenski.

Anunțul privind vizita oficialilor în Ucraina a fost făcut încă de săptămâna trecută, de către parlamentarul ucrainean Oleksiy Goncharenko.

Cei trei muschetari. Președintele Macron, cancelarul Scholz, premierul Draghi vor vizita Kievul joi. Și ca d’Artagnan, Președintele României Iohannis”, a scris Goncharenko.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Al treilea caz de variola maimuței- confirmat în România!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Emmanuel Macron | Klaus Iohannis | Ucraina