anchetaonline.ro

ARIYA ta preferată? În curând la Daperom, concesionarul tău Nissan

de | 02.05.2022 09:30 | Anunțuri, Județean, Pitești

NISSAN?

DAPEROM!

 

Când vezi cum arată noul model 𝗡𝗶𝘀𝘀𝗮𝗻 𝗔𝗥𝗜𝗬𝗔 te bucuri că ai un concesionar aproape de tine!

Te așteptăm la Daperom!

Te așteptăm la Daperom, concesionarul tău Nissan, în strada General Ioan S. Gheorghe (ieșirea spre Câmpulung).

 

278185365 3151809635086757 9201247688857463282 n - ARIYA ta preferată? În curând la Daperom, concesionarul tău Nissan

 

La DAPEROM puteti gasi in afară de vehicule noi, un stoc de vehicule rulate Dacia si alte marci.

Ai nevoie de piese de schimb?

Rezultat al cercetărilor și tehnologiei, piesele de schimb Dacia au fost proiectate pentru a-ți asigura deplina siguranță la volanul mașinii tale. Fie că alegi piese de origine Dacia, sau piese din gama alternative în cazul în care deții o altă marcă de mașină, la Daperom vom găsi mereu soluția optima și o gamă extreme de largă de produse la  accesibile.

La Daperom Service, operațiunile de întreținere sunt realizate cu profesionalism de către experții noștri, pentru ca mașina ta să fie păstrată în cele mai bune condiții. Cu o experiență de peste 15 ani, Daperom este unul din cele mai cunoscute și apreciate service-uri multimarca din zona de Sud a țării, echipa noastră de  putând oferi servicii complete îndiferent de marca mașinii.

Service-ul Daperom oferă servicii de tinichigerie, vopsitorie, sudură prin puncte, stand redresat caroserii, diagnoză computerizată, în plus deținem propriul laborator de preparare a vopselurilor și uscare cu lampă cu unde infraroșii.

Neprevăzutul nu te mai oprește din drum!

Indiferent ce se întâmplă cu mașina ta, unde sau când se întâmplă, apelează numărul de telefon 0732 773377 NON STOP și venim în ajutorul tău. Depanare, tractatre, ori transport direct către service-ul Daperom.

DAPEROM îți oferă cele mai bune soluții de  ca să-ți cumperi mașina visată!

 


Citește, de asemenea, pe anchetonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DAPEROM | Nissan