Arme descoperite în Argeș – în urma a 4 percheziții domiciliare!

de | 02.11.2023 12:46 | Știri, Eveniment

O armă neletală, supusă autorizării, a fost confiscată de polițiștii argeșeni, în urma unor percheziții desfășurate la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Astfel, organele de lege au efectuat, în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie, patru percheziții domiciliare, în localitățile Tigveni și Slobozia, la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Polițiștii au descoperit și ridicat, în urma perchezițiilor, o pușcă neletală, supusă autorizării.
Totodată, aceștia au aplicat patru sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, pentru nemicrociparea și nesterilizarea câinilor identificați la locațiile respective.
În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea Parchetelor de pe lângă Judecătoria Costești și Curtea de Argeș, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/avertizare-galben-vreme-arges-2-121392/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole