Așa mor oameni în trafic! Șofer de 22 ani- „luat” de radar cu 175 km/h

de | 02.05.2022 16:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Cauza producerii accidentelor mortale este reprezentată, de cele mai multe ori, de viteza cu care șoferii circulă pe drumuri. Tragediile care au loc pe șoselele din România sau recomandările polițiștilor, nu par să potolească împătimiții de viteză la volan.

Un tânăr de 22 de ani, din Lerești, a fost prins duminică, în ziua de 1 mai, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciului, cu viteza de 175 km/h. Șoferul a fost înregistrat de aparatul RADAR, iar în urma faptei sale, a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile.

De asemenea, tânărul s-a ales cu o amendă de 2.900 de lei.

România ocupă primul loc în privința numărului de decese produse în accidente rutiere

Potrivit unei statistici realizate la nivelul Uniunii Europene, România se află pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de decese produse în accidente rutiere în anul 2021. Rata mortalităţii în România din această cauză este mai mult decât dublă faţă de media europeană, scrie News.ro.

Astfel, datele preliminare ale statisticii arată că rata deceselor cauzate de accidente rutiere înregistrată în România anul trecut este de 93 la un milion de locuitori, faţă de 44 cât este media europeană. Locul al doilea în statistici este ocupat de Bulgaria, cu 81 de decese înregistrate la un milion de locuitori, urmată de Letonia, cu 78 de morţi la un milion de locuitori, şi Croaţia, cu o medie de 72 la un milion.

 

 

Un șofer a intrat cu mașina într-un gard de beton la Bascov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: