Trei liberali se confruntă pentru șefia PNL Argeș

de | 02.05.2022 16:12 | Județean, Administrație, Pitești, Politic

Alina Gorghiu are prima șansă în confruntarea electorală.

Sâmbătă, 7 mai, vor avea loc alegerile pentru desemnarea noii conduceri a PNL Argeș. Dorința Alinei Gorghiu, președintele interimar al filialei, s-a împlinit: are nu unul, ci doi contracandidați. Este vorba de Doru Georgescu, consilier local la Curtea de Argeș și un apropiat al lui Adrian Miuțescu, și Constantin Zăbavă, membru al Organizației PNL Pitești.

Facem echipă la PNL Arges!

Aseară (n.r. sâmbătă, 30 aprilie) a fost termenul-limită pentru depunerea candidaturilor. Alegerile vor fi în 7 mai. S-au înscris mulți colegi care au dovedit că pot construi un program liberal pentru Argeș 2024! La funcția de președinte al PNL Argeș suntem trei candidați, semn de democrație și de sănătate pentru organizație! Mă bucur că sâmbătă va fi competiție!

Sunt argeșeancă și doresc ca județul să se dezvolte pe principii de dreapta. Și primul pas implică să construim o organizație PNL cu perspectivă bună pentru 2024, manageriată de o conducere legitimată prin vot. Suntem într-o zodie politică complicată, dar vom arata că știm ce avem de făcut!”, a transmis Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș.

 

Aceștia sunt candidații pentru viitoarea conducere a PNL Argeș

* Gorghiu Alina-Ștefania – președinte.

* Georgescu Doru – președinte.

* Zăbavă Constantin – președinte.

* Bica Dănuț – prim-vicepreședinte politici publice.

* Popa Ion – prim-vicepreședinte strategii politice și comunicare.

* Mihai Coteț – vicepreședințe Departamentul pentru strategii și relații politice.

* Cătălin Andrei – vicepreședinte Departamentul imagine, comunicare, relații cu mass-media și purtător de cuvânt.

* Cosmin Petrescu – vicepreședinte Departamentul pentru politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regională și fonduri europene.

* Zăbavă Constantin – vicepreședinte Departamentul pentru politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regională și fonduri europene.

* Florin Postelnecu – vicepreședinte Departamentul pentru politici sociale, relații cu sindicate, patronate, organizații neguvernamentale și grupuri de cetățeni.

* Postelnicescu Marius-Dorel – vicepreședinte Departamentul pentru politici sociale, relații cu sindicate, patronate, organizații neguvernamentale și grupuri de cetățeni.

* Bogdan David – vicepreședinte Departamentul pentru politici privind administrația publică, justiție, siguranță națională, ordine publică și siguranța cetățeanului.

* Cosmin Ștefan – vicepreședinte Departamentul pentru politici în agricultură, ailvicultură, mediu și dezvoltare rurală.

* Alina Manea – vicepreședinte Departamentul pentru politici în educație, cercetare, cultură, culte, minorități și sport.

* Avădani Cristina – vicepreședinte Departamentul pentru politici în sănătate.

* Membri: Adrian Frântură, Corina Bote, Dragoș Predescu, Sorin Fâlfănescu, Bărbuceanu Mihail-Dorin, Claudia Zafiu, Tică Manuel, Cristian Crețu, Zaharia Nicolae, Gabriel Tudor, Pănescu Ana-Maria, Voicu Gheorghe, Tarbă Nicolae, Jinga Valerian, Nae Eugen, Ilie Ion, Tofan Gelu, Zăbavă Constantin, Marin Alexandru, Șerbănoiu Răzvan, Popa Florentin, Popa Gabriel, Lițoi Florin.

* George Malacu – trezorier.

* Tobă Diana – președinte COAJ.

 

Potrivit surselor noastre, viceprimarul Gelu Tofan și-ar fi depus candidatura din postura de independent pentru funcția de membru în BPJ. Acesta mizează pe susținerea celor care îi sunt fideli deputatului Adrian Miuțescu și care au rămas în PNL pentru a se asigura că liberalilor nu le va fi prea ușor în perioada următoare.

După mult timp în care PNL Argeș părea că și-a pierdut direcția și coerența politică, cred că abia acum a intrat într-o zodie bună. Succes, Alina Gorghiu, suntem alături de tine în procesul amplu și greu de reconstrucție al PNL Argeș. Hateri sunt destui, dar noi suntem mai puternici.”, i-a transmis Cătălin Andrei, purtătorul de cuvânt al PNL Argeș și candidat pentru o funcție de vicepreședinte în viitorul BPJ.

 

Mihai Coteț: Nu am nicio ezitare să îi acord votul meu

Și președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, a transmis un mesaj de susținere pentru Alina Gorghiu, argumentând de ce o preferă în fața celorlalți doi competitori.

Chiar dacă nu sunt de mulți ani în PNL, am avut suficient timp să urmăresc modul în care liderii PNL de până acum și-au înțeles rolul de președinte al unui partid liberal. Din acest punct de vedere, am apreciat faptul că, spre deosebire de fosta conducere, am avut o ușă deschisă și un dialog direct și onest, cu cărțile pe față. Cei care au vrut să facă echipă pentru PNL și pentru Argeș i s-au alăturat, câțiva au plecat, iar alții baletează și acum, fiind reținuți doar de funcțiile pe care le dețin.

În toată această perioadă, am constatat că este un lider de partid echilibrat, cerebral, diplomat și foarte muncitor.

Din acest punct de vedere, nu am nicio ezitare să îi acord votul meu. Le urez succes și celorlalți doi colegi! Îmi pare rău că și-au anunțat intenția de candidatură abia acum și nu ne-au comunicat până în prezent modul în care văd viitorul filialei PNL Argeș.”, ne-a declarat Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Tragedie! Femeia din Războieni, care a căzut de la etaj, a decedat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Alina Manea | Cătălin Andrei | Gelu Tofan | Mihai Coteț | PNL | PNL Argeș

Ultimele articole