anchetaonline.ro

Prefectul Radu Perianu: „Medici de top vor veni mâine în Argeș și vor lansa proiectul gândit să prevină cancerul colorectal!”

de | 02.05.2022 16:02 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Mâine, 3 mai, de la ora 12:00 în “Sala Lumina” a Centrului Cultural Județean Argeș sunt așteptați toți argeșenii la lansarea proiectului gândit să prevină cancerul colorectal. Vor fi prezenți medici de top, cu experineță, care vor răspunde tuturor întrebărilor.

Instituția Prefectului județul Argeș sprijină activ proiectul „Furnizarea serviciilor de sanatate din programele de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale – ROCCAS II -Sud-Muntenia”, în cadrul PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN, în baza unui acord cu Institutul Clinic Fundeni și Fundația Renașterea.

 

Comunicarea este esențială ca să ducem la bun sfârșit ceea ce am început și cine este mai în măsură să explice dacă nu medicii? Este important ca argeșenii să înțeleagă rolul testării și al prevenției. De aceea, mă bucur de faptul că lansarea va fi făcută de medici cu experiență ce pot răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră.

Vă așteptăm marți, 3 mai, de la ora 12 în “Sala Lumina” a Centrului Cultural Județean Argeș, Bd. Nicolae Bălcescu 141.

Proiectul „ROCCAS II – Furnizarea serviciilor de sănătate din Programele de Prevenție, Depistare Precoce, Diagnostic și Tratament Precoce al leziunilor precanceroase, colorectale – Regiunea Sud Muntenia” în județul Argeș este unul la care țin foarte mult pentru că sănătatea este importantă și sper să nu mai avem cifre care să ne alarmeze. Cancerul colorectal este pe primul loc în rândul afecțiunilor de acest gen.” este mesajul transmis de prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Bălcescu