Așa vor arăta noile uniforme ale Poliției Române: „Totul e glumă! Una proastă!”

de | 16.07.2022 17:07 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Noile uniforme ale Poliției, așteptate de câțiva ani, ar putea fi date angajaților MAI începând din 2022.

Sindicatul de Poliție Sidepol a publicat câteva imagini pe Facebook cu noua uniformă, însă nu pentru a se „lăuda” cu noile creații, ci pentru a critica uniforma, care ar costa în jur de 5000 de lei.

uniforma politie 2 - Așa vor arăta noile uniforme ale Poliției Române: „Totul e glumă! Una proastă!”

Foto Facebook

Acum un an de zile eram „asigurați” de conducerea Poliției Române că „noua uniformă” va fi top. Într-adevăr, dacă ar fi un clasament pentru creațiile amatorilor croitori această uniformă ar fi în acel „top”.
A fost nevoie de ani de zile pentru ca Poliția Română sa poată elabora tacit și în bătaie de joc o uniformă, fără a consulta în mod real pe nimeni asupra modelului acesteia.
Cu siguranță acest proces de schimbare a uniformei va deveni studiu de caz pentru instituțiile europene de poliție la categoria: -AȘA NU”, transmite Sindicatul de Poliție Sidepol.

uniforma politie 3 - Așa vor arăta noile uniforme ale Poliției Române: „Totul e glumă! Una proastă!”

Foto Facebook

Sindicaliștii cataloghează noua uniformă ca fiind „una proastă”. Inclusiv încălțămintea este total diferită față de ceea ce așteptau aceștia, având în vedere că o pereche de adidași ajunge la suma de 350 de lei, iar una de pantofi la suma de 400 de lei.

uniforma politie 4 - Așa vor arăta noile uniforme ale Poliției Române: „Totul e glumă! Una proastă!”

Foto Facebook

Polițiștii susțin că vor solicita I.G.P.R ca aceste uniforme, pe care ar trebui să le primească ofițerii promoției din iulie 2022, să rămână la nivel experimental.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a prelungit perioada de recenzare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Română