Accident în Mioveni! Un motociclist a fost rănit grav

de | 16.07.2022 17:28 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Mioveni

INFORMAȚII NOI

Victima este un motociclist, în vârstă de 29 de ani, din Bălilești. Acesta a fost preluat și transportat la spital de către paramedicii SMURD.

În urma impactului, tânărul a suferit multiple traumatisme, potrivit reprezentanților ISU Argeș.

Printre leziuni, prezenta o fractură deschisă la membru inferior stâng, o plagă la abdomen și un traumatism la cap”, transmite ISU Argeș.

Potrivit polițiștilor Formațiunii Rutiere Mioveni, un șofer de 47 de ani, din Mioveni, care se deplasa cu autoturismul pe Bulevardul Dacia, din direcția Pitești spre Mioveni, la efectuarea unui viraj la stânga, spre strada Pârăști, a intrat în coliziune cu motocicleta.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Oamenii legii au întocmit dosar penal. Cercetările sunt în desfășurare, pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

Știre inițială

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă, în orașul Mioveni, în zona Lidl.

Potrivit primelor informații,  în accident au fost implicate o motocicletă și o mașină. În urma impactului, a rezultat o victimă.

Se pare că persoana rănită este conștientă.

La fața locului intervine un echipaj SMURD.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incendiu la o casă! Focul, oprit la timp de pompierii argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Pitești

Ultimele articole