Incendiu la o casă! Focul, oprit la timp de pompierii argeșeni

de | 16.07.2022 09:25 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineața, la o casă din comuna Albeștii de Argeș, potrivit unui apel la 112.

La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Ionuț Tunaru, incendiul s-a manifestat la o locuință cu 2 camere, care era situată în continuarea altei proprietăți.

incendiu albestii arges 2 - Incendiu la o casă! Focul, oprit la timp de pompierii argeșeni

Foto ISU Argeș

Prin urmare, riscul propagării incendiului și la cealaltă casă era extrem de ridicat. Pompierii au acționat cu rapiditate, reușind să limiteze pagubele și să oprească focul să ajungă și la cea de-a doua locuință.

Din fericire, nu au existat victime:

Nu se afla nimeni în casă, la momentul producerii incendiului, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este focul deschis în spații închise (o lumânare lăsată aprinsă și nesupravegheată)”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bătaie într-un magazin! Polițiștii argeșeni- nevoiți să folosească forța

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD