PITEȘTI: S-au afișat rezultatele privind înscrierea copiilor la creșe

de | 16.07.2022 10:04 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Direcția de Asistență Socială Pitești a finalizat evaluarea dosarelor depuse de părinți pentru înscrierea copiilor de vârstă antepreșcolară în creșele publice din Pitești, pentru anul școlar 2022-2023.

Prin urmare, rezultatelele finale au fost afișate, vineri, 15 iulie, listele copiilor adminiși putând fi consultate pe site-ul Primăriei Pitești- aici, ori pe site-ul DAS Pitești- aici.

Direcția pentru Asistență Socială Pitești anunță că au fost depuse 691 de dosare la sediul D.A.S, iar admise vor fi dosarele care au respectat condițiile de acces și care au obținut punctajul necesar ocupării locurilor. Amintim că pentru anul școlar 2022-2023 sunt disponibile 339 de locuri în creșele publice din Pitești.

Punctajul poate fi constestat de părinți sau reprezentanți legali în termen de două zile lucrătoare, de la data publicării.

Contestațiile se depun la Registratura D.A.S. Pitești și vor fi analizate de către o Comisie de soluționare a contestațiilor constituită în baza dispoziției Directorului executiv al DASP, în termen de 3 zile lucrătoare, de la data expirării perioadei de depunere a contestațiilor”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Foto G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție de unde mâncați! Nereguli descoperite de inspectorii ANPC în zone turistice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești