S-a terminat procedura de asfaltare a mai multor străzi din Costești

de | 23.01.2023 11:07 | Știri, Administrație, Județean

  • Vești bune!

 

Reprezentanții primăriei orașului Costești au anunțat că s-a terminat procedura de asfaltare a mai multor străzi din orașul Costești.

Atunci când vine vorba de programe de finanțare, primarul, ing. Baicea Ion, bifează succes după succes în administrație.

selca asfaltare străzi costesti

Reamintim că de curând au fost semnate contracte în valoare de 7 milioane de lei pe Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pentru lucrări de modernizare prin asfaltare a străzilor Mărgăritarului, Metalurgiei, Fdt. Salcâmi și Progresului.

Asta nu e tot! Veștile bune continuă și aflăm că străzile: Ciocârliei, Fundătura Eleștei, Fundătura Berzei și Fundătura Cârceana au fost asfaltate iar suma totală a lucrărilor s-a ridicat la 595750 lei.

De menționat că proiectele de infrastructură vor continua anul acesta la Costești

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti

Ultimele articole