Aspirator vândut la nivel mondial, produs de o fabrică din Curtea de Argeș

de | 25.05.2024 16:22 | Județean, Lifestyle

Unul dintre produsele companiei Kärcher, specializată în tehnologie de curățenie, este vândut la nivel mondial.

Este vorba despre aspiratorul umed-uscat WD 3, care este produs la Curtea de Argeș, în una dintre fabricile grupului. De acolo este exportat pe toată planeta.

Este gândit mai degrabă pentru exterior, însă românii îl preferă în casele lor, dar mai este folosit și în business-uri mici, cum ar fi ospitalitate și clinici. Este vorba despre WD 3, este un acronim de la wet and dry, al cărui preț este între 3 și 400 de lei, în funcție de accesorii”, a declarat Monica Iavorschi pentru cei de la Wall-street.ro

Cunoscut pentru implicarea în lucrări de curățenie și restaurare a unor monumente celebre precum Statuia libertății din New York, statuia lui Iisus din Rio de Janiero sau celebrul munte Rushmore din Dakota de Sud, grupul german Kärcher  a fost implicat recent  în curățenia a două dintre cele mai importante obiective culturale și istorice ale Brașovului: Teatrul Sică Alexandrescu și fântâna din Piața Sfatului.

Monica Iavorschi, Managing Director Kärcher România, a declarat pentru sursa citată că firma intenționează să deschidă un nou showroom în 2024, iar investiția poate să ajungă la suma de 100.000 de euro.

În urmă cu doi ani am deschis noul sediu de la București, aceea a fost cea mai mare investiție a Karcher România, peste 10 milioane de euro. Parte din acea investiție este și o spălătorie care se află chiar în interiorul sediului din Pipera. Pentru prima oară, Karcher România operează un sistem de spălătorie auto. Avem trei stații self-service și un tunel”, a declarat Monica Iavorschi, Managing Director Kärcher România, pentru Wall-street.ro.

De asemenea, reprezentanta Kärcher România a mai declarat faptul că una dintre cele mai mari provocări ale companiei din ultimii ani a fost perioada pandemiei, când fabrica a pierdut unul din patru angajați. Însă, ea susține că fabrica și-a revenit rapid și a implementat multe schimbări, inclusiv aceea de a acorda mai multă flexibilitate oamenilor.

Sursă foto: kaercher.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în zona Mateiaș! Implicate două vehicule

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Kärcher

Ultimele articole