La Micești va avea loc lansarea monografiei bisericii „Intrarea Domnului în Ierusalim”, „Adormirea Maicii Domnului” și „Sfântul Ioan Rusul” – scrisă de părintele Florin Păcioianu

de | 25.05.2024 17:30 | Județean, Lifestyle

Pe 27 mai la Micești va avea loc hramul uneia dintre bisericile din localitate și de asemenea va avea loc lansarea monografiei bisericii care are trei hramuri „Intrarea Domnului în Ierusalim”, „Adormirea Maicii Domnului” și „Sfântul Ioan Rusul” – scrisă de părintele Florin Păcioianu.

parohie Micești

Slujba de hram va fi oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Calinic Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului alături de un sobor de diaconI și preoți.

IPS Calinic

Îl felicităm pe părintele Florin Păcioianu pentru toate lucrurile săvârșite în slujba lui Dumnezeu și a confraților săi printre care se numără și realizarea acestei lucrări”, transmite Înalt Prea Sfințitul Calinic Argeșeanul.

Micești

Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului mai precizează faptul că acest volum nu apare într-un moment oarecare, ci apare la ceas aniversar când se împlinesc 180 de ani de la sfințirea bisericii din satul Micești.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nouă localităţi din Argeş – pe rutele din Programul „România Atractivă”

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Calinic Argeșeanul | Micești

Ultimele articole