Astăzi apare lista elevilor repartizați în liceele din Argeș!

de | 14.07.2022 08:21 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de astăzi, 14 iulie, are loc prima etapă a repartizării computerizate în licee a elevilor din judeţul Argeș. De asemenea, în urmă cu puțin timp a fost publicată ierarhia mediilor pe țară. Ministerul Educaţiei va publica rezultatele cu privire la admiterea în liceu pe site-ul admitere.edu.ro.

Pentru a afla la ce liceu au fost repartizați, elevii au nevoie de codul unic pe care l-au primit la examenul de Evaluare Naţională. Prin acest cod, participanții nu vor afla numai liceul, dar și specializarea la care aceștia au fost repartizați.

Astfel, repartizarea computerizată se rezumă la preferinţele completate de către elevi şi părinţi, dar şi de media de admitere. Atât elevii, cât şi părinţii, au fost informați de către profesori să completeze cât mai multe opţiuni, pentru a nu exista riscul de a rămâne nerepartizaţi. Media de admitere a elevilor este formată din media de la Evaluarea Națională în proporție de 80%, şi media generală a claselor V-VIII, în proporţie de 20%.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Concert caritabil pentru o fetiță de 4 ani la Filarmonica Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei