De astăzi. Se circulă pe Pasajul Berceni!

de | 25.06.2023 16:43 | Știri, Administrație, Național

Veste bună pentru șoferii bucureșteni și nu numai. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că de astăzi se circulă și pe Pasajul Berceni!

De astăzii se poate circula pe pasajului de la Berceni, al treilea sens giratoriu suspendat de pe șoseaua de centură a Bucureștiului.

Sursă foto: print screen Facebook CNAIR

”Se circulă de astăzi și pe Pasajul Berceni!

Constructorul va asigura managementul traficului rutier până la finalizarea și recepționarea tuturor lucrărilor prevăzute în contract (inclusiv sub pasaj).

Eliminăm astfel încă un punct de blocaj major la traversarea Centurii Capitalei (sectorul DN4 –  DN5) pe traseul Șoseaua Berceni (București) – Comuna Berceni (jud. Ilfov).

În acest moment se circulă pe toate cele 3 pasaje din sudul Centurii Capitalei (Berceni, Oltenița, Domnești) care se adaugă Pasajului Mogoșoaia (nordul Centurii București), pe care le-am deschis începând din anul 2021”, a scris Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe pagina de Facebook.

Potrivit celor de la ecomedia.ro contractul pentru Pasajul Berceni a fost semnat cu Asocierea Trameco –  Vahostav – Erbașu în martie 2019 pentru 146 milioane lei. Mai departe, lucrările au început în vara anului 2022 și aveau termen de execuție de 24 luni (iulie – august 2022), dar întârzierea a fost cauzată de problemele de aprovizionare și de exproprierile/avizele întârziate, potrivit sursei citate. În noiembrie 2022 a fost deschis pasajul de la Domnești, iar în mai 2023 sensul giratoriu suspendat de la Popești -Leordeni (Olteniței) cel mai mare sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei.

Foto descriptiv. Sursă foto: print screen Facebook CNAIR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Util. Nu poți ieși din țară cu numere roșii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR

Ultimele articole