Astăzi, pe masa Guvernului. Tarifele RCA, plafonate

de | 05.04.2023 09:09 | Știri, Economic, Național

Astăzi, Guvernul urmează să aprobe plafonarea temporară a tarifelor poliţelor RCA. De altfel,  un proiect de HG privind înghețarea tarifelor RCA la nivelul celor practicate la data de 28 februarie 2023, pentru o perioadă de 6 luni, a fost publicat de Ministerul Finanţelor la sfârșitul lunii martie.

Măsura de plafonare va fi decisă prin aprobarea proiectului de hotărâre privind stabilirea tarifelor de primă maxime şi a altor măsuri aplicabile de către societăţile de asigurare care practică asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţilor prin accidente de vehicule şi de tramvaie. Rămâne de văzut ce se va stabili în cadrul ședinței Guvernului.

Găsiți aici informații despre proiectul Ministerului Finanțelor de înghețare a tarifelor RCA la nivelul celor practicate la data de 28 februarie 2023, pentru o perioadă de 6 luni.

Foto descriptiv. Sursa foto: impact.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ANSVSA va elibera certificate de competenţă profesională pentru șoferii şi însoţitorii de pe mașinile care transportă animale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: RCA