Astăzi se reia de la zero procesul „2 Mai”! Noua judecătoare este din Argeș!

de | 23.05.2024 10:31 | Național, Eveniment

Astăzi, 23 mai la Judecatoria Mangalia are loc un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu, tânărul sofer drogat care în 2023 a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.

Vlad Pascu va da ochii cu noua judecătoare, după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost recuzată.

Noua judecătoare este din județul Argeș și se numește Carmen Claudia Berevoescu. Aceasta este președinta Judecătoriei Mangalia, din mai 2023, prin delegare de la CSM.

Aceasta a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în anul 2000 și a fost avocat stagiar (2000-2001), consilier juridic la S.C. TERRASAT S.R.L. (2001-2004) și consilier juridic la S.C. RCS RDS S.A. (2004-2008).

De precizat că în anul 2010, Carmen Claudia Berevoescu a absolvit Institutul Național de Magistratură (INM).

Potrivit informațiilor noua judecătoare din dosar urmează să decidă dacă reia cazul de la zero sau dacă îl preia de unde l-a lăsat judecătoarea Ancuța Popoviciu.

vlad pascu foto KASETA

Reamintim că, pe 19 august, Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a lovit un grup de opt persoane, pe drumul dintre 2 Mai și Vama Veche. În urma impactului violent, un băiat de 21 de ani și o fată de 20 de ani au murit pe loc. Alți trei tineri, doi băieți de 19 și 20 de ani și o fată de 20 de ani, au suferit grave leziuni.

După ce a provocat accidentul, el a fugit, însă a fost depistat la scurt timp de oamenii legii în staţiunea Vama Veche. Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Judecătoarea de la procesul lui Vlad Pascu a întrebat dacă unul dintre tinerii morți se află în sală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vama Veche | Vlad Pascu

Ultimele articole