Atenție, brădeni! Miercuri se oprește apa în Bradu

de | 07.05.2024 15:44 | Administrație, Rural

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță locuitorii din Bradu că miercuri, 8 mai, între orele 10:00 – 18:00, va sista furnizarea apei potabile în comună, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile Crizantemei, Unităţii şi pe strada Principală – de la intersecţia cu str. Unităţii până la intersecţia cu str. Crizantemei.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei nou executate pe str. Unităţii la reţeaua de apă din str. Principală. ”Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237”, transmit cei de la Apă Canal 2000 SA.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii apacanal2000.ro, la secţiunile ”Lucrări programate‟ sau ”Avarii‟.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ministerul Mediului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Racla ce adăpostește Moaștele Sfântului Nectarie, la parohia Fundeni – Câmpulung Muscel

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Bradu | Ministerul Mediului | Muscel | Societatea Apă Canal 2000 SA

Ultimele articole