Atenție șoferi! Circulație oprită pe DN7!

de | 04.11.2023 09:18 | Național, Eveniment

  • Atenție șoferi!

Reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 204+300 de metri, a avut loc o coliziune între un autotren și o autoutilitară, soldată cu rănirea unei persoane din autoutilitară, care este încarcerată.

Accidentul a avut loc între localitățile Călimănești și Brezoi, județul Vâlcea iar traficul rutier este oprit pe ambele sensuri tocmai pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a circulație în 30-45 de minute”, mai transmite Centrului INFOTRAFIC.

Totodată aceștia precizează că vizibilitatea este redusă din cauza ceții sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, și pe mai multe drumuri din șară, nu numai în județul Vâlcea. Celelalte județe afectate de ceață sunt: Alba, Brașov, Covasna și Harghita.

Plouă iar carosabilul este umed, în mai multe zone din județele: Argeș, Brăila, Dolj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Prahova (zona montană), Teleorman, Tulcea, Vâlcea, dar și în capitală.

Mai aflăm că pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul rutier se desfășoară pe un carosabil umed (ploaie ușoară), cu vizibilitate bună.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiența la volan! Argeșean de 54 de ani, prins conducând pe contrasens în Mioveni

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole