Atenție! COD GALBEN de vânt puternic în Argeș!

de | 31.10.2023 12:46 | Județean, Eveniment, Importante

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, astăzi, o atenţionare COD GALBEN de vânt puternic. Potrivit meteorologilor, rafalele vor atinge viteze de 55-65 de kilometri pe oră.

Alerta meteo a intrat în vigoare astăzi, 31 octombrie, la ora 10.00, și este valabilă până mâine, 01 noiembrie, la ora 3.00.

Avertizarea ANM vizează 15 județe, printre care și județul nostru. Acestea sunt: Argeș, Brașov, Prahova, Dâmbovița, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

În intervalul menționat mai sus, specialiștii susțin că vântul va avea intensificări în Banat și în Crișana, precum și în Carpații Occidentali și în Carpații Meridionali cu viteze în general de 55…65 km/h.

La altitudini de peste 1700 m, vor fi rafale de 80…100 km/h.

Meteorologii precizează că vântul va avea intensificări temporare şi în Moldova, cu viteze în general de 45 – 50 km/h, iar în jumătatea nord-vestică a teritoriului vor fi şi averse însoţite de descărcări electrice, cantităţile de apă depăşind pe arii restrânse 15 – 20 l/mp.

foto descriptiv zugo.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cum va fi vremea în luna noiembrie? Ce spun meteorologii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole