Miercuri seară la Mioveni. Copiii sunt așteptați să vadă stelele

de | 31.10.2023 13:26 | Mioveni, Lifestyle

Pasionații de astronomie din Mioveni sunt invitați, mâine seară, să ia parte la o experiență de neuitat, sub cerul înstelat al orașului. Muzeul Județean Argeș, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni, organizează miercuri, 01 Noiembrie, în intervalul orar 18.00 – 21.00 o sesiune de observații astronomice, în Centrul Civic.

Acest eveniment unic oferă copiilor, într-o atmosferă educativă, o oportunitate unică de a explora minunile universului, de a învăța mai multe despre stelele, planetele și constelațiile care ne înconjoară. ”Nu este necesară nicio experiență anterioară în astronomie, deoarece specialiștii din cadrul Muzeului Județean Argeș vă vor ajuta să vă orientați cu ușurință pe cer. În cadrul sesiunii participanții vor putea observa îndeaproape Luna, planetele Marte, Jupiter și Saturn, vor putea identifica stele și constelațiile majore. Vă așteptăm mâine seara pentru o aventură sub cerul înstelat! Veniți și fiți parte din această experiență uimitoare!”, transmit organizatorii în informarea publicată.

Sursă foto. Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum va fi vremea în luna noiembrie? Ce spun meteorologii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole