Lucrări de asfaltare de Bulevardul Dacia!

de | 08.06.2022 20:45 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

La momentul actual se desfășoară lucrări de asfaltare pe Bulevardul Dacia din Mioveni. Din această cauză, în prezent, intrările/ieșirile din parcarea mai multor centre comerciale – Penny, Altex, Lidl sau stații de carburanți, aflate în zona Bazinului de Înot – intersecție Robea (Veneția Marriage) sunt parțial blocate sau suspendate, momentan!

Circulația auto pe acestă parte a frumului se desfășoară, la acest moment, cu restricții. Se circulă alternativ, pe câte o singură bandă de mers, în unele puncte fiind chiar deviată pe rute alternative.
„Vă rugăm să circulați cu prudență și să respectați indicațiile polițiștilor care dirijează traficul!”,  transmite administrația de la Mioveni.

Sursa foto arges-stiri.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Robert Tudorache – afaceri profitabile cu teste COVID

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Dacia | Lidl

Ultimele articole