Conarg Construct se vinde pe bucăți!

de | 08.06.2022 21:00 | Știri, Economic, Județean

O companie consacrată pe piața construcțiilor, cu o istorie ce începe în 1991 (în 1999 fiind preluată integral în portofoliul omului de afaceri Vali Vișoiu), Conarg, își vinde în această perioadă divizia de construcții metalice: Conarg Construct. Această ramură a trustului îl are ca administrator și manager pe Ion Stan.

Conarg Construct se vinde pe bucăți, iar primele întrebate dacă doresc să facă achiziții de echipamente și imobile din patrimoniul companiei au fost alte societăți din domeniu. Compania Conarg Construct era specializată în execuția și montajul confecțiilor metalice, iar cei interesați au putut cumpăra atât aparate și utilaje, cât și materie primă aflată pe stoc. În egală măsură, au preluat și personal de specialitate, care, în urma acestei decizii de lichidare a societății, risca să-și piardă locul de muncă.

Utilaje aflate în portofoliul Conarg Construct

Conarg Construct își are sediul pe str. Depozitelor, nr. 10, în Pitești, unde deține o hală de producție de 3.200 mp, anexe tehnice și sociale de 500 mp și un depozit de 150 mp, care, la rândul lor, sunt scoase la mezat.

Conform descrierii de pe site-ul oficial, în perioada sa de activitate, compania a furnizat servicii complete de proiectare, execuție și montaj al structurilor metalice arhitecturale, structurilor metalice grele pentru construcții industriale, agricole și civile, infrastructură rutieră și feroviară, instalații industriale termice și de proces.

conarg construct hala pitesti 019 - Conarg Construct se vinde pe bucăți!

În inventarul societății, care avea o capacitate de producție de aproximativ 600 tone/lună se aflau  următoarele utilaje: poduri rulante, pantografe, ghilotine, fierăstraie, mașini de găurit radiale, mașini poansonat găuri în profile (inimă+talpă), abkanturi, prese de îndreptat, mașini de sudat automate și semiautomate, cabină automată de sablare, cabina vopsitorie air-less, motostivuitor multidirecțional.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Kurzarbeitul a fost prelungit până la 31 decembrie 2022

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Conarg