Spitalul Muntenia din Pitești – Cumpărat de Rețeaua de sănătate Regina Maria.

de | 08.06.2022 20:05 | Știri, Administrație, Pitești

Rețeaua de sănătate Regina Maria are în plan să cumpere un spital privat din Ptești. Acesta este fondat și administrat de către SIF Muntenia, conform unui comunicat transmis, miericuri StartupCafe.ro.

Rețeaua Regina Maria va cumpăra Spitalul Muntenia din Pitești. De asemenea, este nevoie de aprobarea Consiliului Concurenței pentru finalizarea achiziției. Spitalul deține un bloc operator cu 4 săli de operație, un centru de imagistică dotat cu RMN și CT și un laborator propriu de analize medicale.

Achiziția Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienților și abonaților noștri din Argeș, după aproape 10 ani de prezență în regiune”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Am toată încrederea că experiența echipei de medici din Spitalul Muntenia și colaborarea interdisciplinară de la nivelul Rețelei vor seta un nou standard de îngrijire a pacienților din întreaga regiune. Această nouă integrare urmează direcția noastră de consolidare la nivel local, preocuparea constantă pentru calitatea serviciilor medicale și siguranța pacientului”, a mai precizat acesta.

Rețeaua REGINA MARIA deține deja 8 spitale și 5 centre cu spitalizare de zi, la nivel național.

Iar în ultimii ani, operatorul privat de sănătate a fost implicat în mai mult de 35 de tranzacții cu preluare integrală, asta reprezentând 100% din acțiuni.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro

ISU Argeș participă la un super concurs!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Regina Maria