Atenție! Marți, 30 mai, se oprește apa în Moșoaia!

de | 29.05.2023 10:56 | Știri, Administrație, Județean

Conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzilor Gazului, Smeura de Sus, Olteni, precum şi pe cei din Platoul Colina Verde cu străzile adiacente cu privire la faptul că în data de 30 mai 2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00, va fi oprită alimentarea cu apă potabilă.

Oprirea este necesară în vederea lucrărilor de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Magic din comuna Moşoaia

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.”, transmit reprezentanții societății Apă Canal 2000.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării a apei potabile, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul societății, la numărul de telefon 0248.223.237 sau pot accesa site-ul www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate‟.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tren plin cu călători a luat foc la Iași! 200 de persoane au fost evacuate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Moşoaia

Ultimele articole