Atenție, părinți și bunici! De Simfonia Lalelelor, se deschide zona de agrement din Parcul Ștrand

de | 13.04.2024 17:03 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești anunță cetățenii că din data de 19 aprilie se deschide zona de agrement din Parcul Ștrand. Asta înseamnă că cei mici se vor putea bucura de o plimbare cu trenulețul, iar cei care vor să închirieze hidrobiciclete o vor putea face.

Municipalitatea piteșteană prin S.P.E.P.M.P. pune la dispoziția vizitatorilor servicii de agrement (plimbări cu trenulețul, cu bărcile și cu hidrobicicletele) în Parcul Ștrand.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

În sezonul de vară, trenulețul își va oferi serviciile doritorilor, în fiecare weekend, după următorul program:

  • vinerea, între orele 11:00 și 20:00;
  • sâmbăta și duminica, între orele 10:00 și 20:00.

O plimbare cu trenulețul costă 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți.

Programul de funcționare pentru închirierea bărcilor este în fiecare zi de vineri, între orele 11:00 și 20:00, respectiv sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00, iar prețul unui bilet este de 20 lei/oră.

Programul de funcționare pentru închirierea hidrobicicletelor este în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 11:00 – 20:00, respectiv sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00, iar o plimbare cu hidrobicicleta costă 15 lei/30 minute, respectiv 30 lei/oră.

”Administrația locală mulțumește tuturor cetățenilor care beneficiază de aceste servicii de agrement cu respectarea regulilor și a personalului ce asigură funcționarea parcului, protejând bunurile publice și având o atitudine civică de respect reciproc față de toți ceilalți utilizatori”, transmit cei din administrația locală pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila vine la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Simfonia Lalelelor

Ultimele articole