Ministrul Sănătății Alexandru Rafila vine la Pitești

de | 13.04.2024 15:46 | Pitești, Lifestyle

Duminică, în jurul prânzului, la Pitești Arena, este așteptat să vină ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila. Acesta ajunge la Pitești în contextul în care, în perioada 14 -19 aprilie, se vor oferi, în cadrul campaniei „Împreună pentru oameni”, o serie de servicii medicale, sociale și educaționale gratuite.

Primăria Municipiului Pitești se alătură campaniei ”Împreună pentru oameni”, desfășurată în perioada 14 – 19 aprilie 2024, în parteneriat cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România – Conferința Oltenia, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor din România, Asociația „Ridică-te și umblă”, Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie Filiala Oltenia, Asociația Creștină pentru Educație și Sănătate Pitești, Amicus Pitești, sponsori medicali fiind Samsung Medical, Liamed Aparatură Medicală și Philips.

Servicii medicale gratuite timp de trei zile la Pitești Arena

ecografii si consultatii gratuite1 - Ministrul Sănătății Alexandru Rafila vine la Pitești

Administrația locală din Pitești amintește în informarea transmisă că scopul acestei campanii este de a oferi servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional, în municipiul Pitești. Dintre acțiunile care vor avea loc în cursul săptămânii menționăm: sprijin material pentru persoanele asistate social și servicii de taxi gratuite pentru persoanele cu dizabilități. În colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, se vor  susține, în licee din  municipiul Pitești, seminare anti-adicții, pentru dezvoltare personală și orientare profesională.

În spitalul de campanie se vor desfășura activități medicale în 25 cabinete amenajate la Pitești Arena str. Basarabiei nr. 35, în perioada 14-16 aprilie 2024. Cetățenii interesați se pot programa telefonic, la numărul – 0376.50 60.70, ori aici – pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro. Cei înscriși pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro vor beneficia, în limita locurilor disponibile, de consultații gratuite pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, medicină internă, ORL, neurologie, nefrologie, diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, consiliere psihologică etc. Se vor efectua, de asemenea în limita locurilor disponibile, ecografii mamare, abdomino-pelvine, ecografii Doppler carotidian și membre inferioare.

Sursă foto: Facebook Alexandru Rafila și Primăria Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important! Servicii medicale GRATUITE timp de trei zile la Pitești Arena

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Sănătății | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole