Important! Servicii medicale GRATUITE timp de trei zile la Pitești Arena

de | 12.04.2024 13:19 | Pitești, Lifestyle

Important pentru cetățeni: timp de trei zile piteștenii vor putea face o serie de analize gratuite. Și toate la Pitești Arena. Astfel, cetățenii interesați se pot programa telefonic, la numărul – 0376.50 60.70, ori aici – pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro. În cadrul programului de sănătate ”Din grijă pentru tine”, vor fi desfășurate activități medicale în 25 de cabinete amenajate la Pitești Arena, str. Basarabiei nr. 35, în perioada 14 – 16 aprilie 2024.

De altfel, Primăria Municipiului Pitești se alătură campaniei ”Împreună pentru oameni”, desfășurată în perioada 14 – 19 aprilie 2024, în parteneriat cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România – Conferința Oltenia, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor din România, Asociația „Ridică-te și umblă”, Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie Filiala Oltenia, Asociația Creștină pentru Educație și Sănătate Pitești, Amicus Pitești, sponsori medicali fiind Samsung Medical, Liamed Aparatură Medicală și Philips. Scopul acestei campanii este de a oferi servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional, în municipiul Pitești. Dintre acțiunile care vor avea loc în cursul săptămânii menționăm: sprijin material pentru persoanele asistate social și servicii de taxi gratuite pentru persoanele cu dizabilități.

Seminare pentru liceeni

”În colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, se vor susține, în licee din municipiul Pitești, seminare anti-adicții, pentru dezvoltare personală și orientare profesională. Cei înscriși pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro vor beneficia de consultații gratuite pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, medicină internă, ORL, neurologie, nefrologie, diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, consiliere psihologică etc.”, transmit cei din administrația locală. De asemenea, vor fi efectuate ecografii mamare, abdomino-pelvine, ecografii Doppler carotidian și de membre inferioare. Detalii despre serviciile medicale oferite pot fi accesate pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro.

Foto descriptiv. Sursă foto pexels.com și Primăria Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, piteșteni! Ecografii și consultații gratuite la Pitești Arena

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești