Accident cu victimă la Șuici! A căzut cu tractorul de pe pod

de | 12.04.2024 13:10 | Județean, Eveniment

Update

În cursul zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un tractor s-ar fi răsturnat în albia unui pârâu, pe raza comunei Șuici, iar o femeie care avea calitatea de pasager ar fi suferit leziuni.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, care conducea un tractor pe DC 447 de pe raza localității de domiciliu, circulând din direcția DJ 703H către extravilanul satului, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în albia pârâului Valea Podenilor.

În urma evenimentului a rezultat rănirea unei femei de 61 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului de 59 de ani a rezultat că acesta se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificări a rezultat că bărbatul nu figurează ca deținător de permis de conducere, iar autovehiculul condus nu este înmatriculat sau înregistrat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 334, 335 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.”, a transmis IPJ Argeș.

Informații inițiale

Un incident grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, comuna Șuici, satul Valea Bodenilor.

Din primele informații, un tractor a căzut de pe un pod, în apă.

280d0f06 9ad8 4d38 8ab0 d8d8f0474a28 - Accident cu victimă la Șuici! A căzut cu tractorul de pe pod

La fața locului intervin pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni intervin cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea de îngrijiri medicale, la nevoie.

De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat și un echipaj SAJ.

Din păcate, în urma impactului două persoane au fost rănite, un bărbat și o femeie, cea din urmă fiind transportată la spital de către echipajul SAJ.

Pompierii au asigurat măsuri specifice în zonă.

Foto: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Izvoru: O barză rănită a fost salvată de polițiștii argeșeni de la Protecția Animalelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Șuici

Ultimele articole