Maratonul pentru Educație Antreprenorială. ”Am împărtășit cu tinerii experiența mea educațională și vocațională”

de | 12.04.2024 13:02 | Pitești, Lifestyle

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, anunță că la ”Maratonul pentru Educație Antreprenorială”, ediția a II-a, a împărtășit cu tinerii experiența acestuia educațională și vocațională, în domeniul cercetării nucleare și al implicării civice ca edil.

”Maratonul pentru Educație Antreprenorială, ediția a II-a!

A fost o bucurie să văd astăzi atât antreprenori cu care Piteștiul și Argeșul se mândrește, cât și tineri care aspiră la asemenea provocări.

Și le numesc „provocări” fără să ezit, pentru că mediul privat – dincolo de a fi dinamic, atractiv, plin de oportunități – este și expresia unui act uriaș de asumare, de curaj și de anduranță!

Am împărtășit cu tinerii experiența mea educațională și vocațională, în domeniul cercetării nucleare și al implicării civice ca edil, i-am încurajat să aibă deschidere și inițiativă pe măsura resurselor excepționale!

În mine vor avea întotdeauna un susținător declarat al performanței!

Felicitări elevilor, profesorilor și părinților pentru implicarea în acest proiect organizat de mediul de afaceri prin CONAF!

Succes acestei ediții a Maratonului pentru Educație Antreprenorială!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De astăzi, la Pitești Retail Park. S-a deschis Festivalul Florilor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cristian Gentea

Ultimele articole